Lilla Ohs Tomten

Lilla Ohs Tomten

Ett spännande år

10 års jubileum 2012Posted by Ulrica 2012-02-12 15:35:50
I år är det 10 år sedan jag gjorde mina allra första "stora" tomtar. Det har hänt ganska mycket på de här åren och det är kul att titta på bilder på de äldsta. Jag har inget exakt antal men jag vet att jag har gjort över hundra stycken smiley

I år kommer de att bli lite annorlunda, dels så kommer alla att få stickade tröjor och då allra helst norska lusekoftor. Redan i höstas så fick en del lusekoftor som jag köpt på tradera och sytt om. Tyvärr är det många som vill ha dem så många blir alldeles för dyra men jag hoppas att jag ska få tag i tillräckligt många.


Ögonen blir också nya i år för jag har tröttnat på de svarta pärlögonen. Nu kommer jag att måla ögonen för hand i stället. Pilligt men fint tycker jag. Jag gjorde en test-tomte för att se hur det blev och nedan kan ni se resultatet. Jag kommer att göra ögonen lite mindre för på denna tomte blev de lite för stora.Denna tomte skänkte jag till lotteriet på Hångers julmarknad så han finns inte kvar. Men det går bra att beställa redan nu om du vill ha en jubileums tomte. Tänk på att du kan välja ögonfärg och även få din egen tröja på din tomte smiley

I år kommer jag för första gången vara med på en stor hantverks marknad och det blir på "Lönneberga mat och hantverksmarknad" i september. Det ska bli spännande.

Jag har även ett stor babydocka på gång men den kommer i ett eget inlägg smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.